Youri en Pinar: lekkerbekjes

 

Youri loopt een beetje te dollen in de keuken. Sticker op zijn hoofd geplekt.”HOI” Eigenlijk had hij nu op stage moeten zijn. Maar twee maanden geleden is hij door een mevrouw aangereden.

 Youri zat op zijn scooter en kwam er nog goed van af: bovenbeenspier gescheurd. “Ben je toch 2 maanden zoet mee. Daarom loop ik nu hier…Maar eerlijk gezegd: de hele tijd hamburgers bakken , daar is geen zak aan. Laat mij maar échte dingen maken. Bavarois of taco’s! Moet je een lekker recept?”Ook Pinar wacht op haar stage-start. “Op donderdag ben ik vrij. Volgende week start ik bij Delifrance. Waarschijnlijk veel in de keuken werken en hopelijk ook in de bediening. En weet je wat mijn favoriete gerecht is? Pizza. Gewone pizza’s met kaas Verder geen flauwekul.”Nee die flauwekul maken ze zelf wel. Kijk maar naar het filmpje.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.