in de opvang: Sjoerd en Jack

Er zit altijd een verhaal achter de leerling die in de opvang komt. Soms is het terecht, soms onterecht.

IMG_6685Jack zit hier “Niet terecht”. Zijn verhaal: ┬á“Gewoon een beetje flauw van de juf. De les was amper begonnen. We kregen die dag nieuwe plaatsen, dus ging ik bij mijn vriend zitten. Die zat bij een meisje aan tafel. maar de juf zette mijn vriend ergens anders neer en zat ik bij dat meisje. Wilde ik niet dus ging ik naar mijn plek en begon zachtjes met mijn kruk richting vriend te schuiven…Slim toch? Maar de juf vond het maar niks en daarom zit ik nu hier.”Jack wilde niet op de foto. Zijp lapjeskat wel.

IMG_6684Sjoerd;”Ik ben niet op mijn stage adres verschenen….Stom natuurlijk want het was een prima stageplek. Ik had telefonisch al contact gehad, mijn stagebegeleider was daar bij. Maar toen het eenmaal zo ver was dat ik er heen moest gebeurde er iets geks met me. Ik blokkeerde. Ben van huis gegaan maar halverwege omgedraaid. De hele dag een beetje rond gefietst. Het zat me niet lekker. Nu heb ik dus die stageplek verknald. Nu krijg ik een herkansing bij een ander bedrijf, tot zo lang zit ik hier. Gaat vast goed komen: ik werk per slot van rekening al een tijd in de horeca als barman en bediening. KOMT GOED MET ME!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.