Verwen-team

Sage lopen op school: Manuel ( 3A2) en Mariem ( 3KZW1) zijn lekker bezig. Het wordt een vreemde dag. Veel leerlingen zijn bedrijven aan het bezoeken dus de drukte in de aula zal een stuk minder zijn. Dat betekent minder omzet maar hoeveel is een raadsel. Manuel heeft eerst stage gelopen bij Reuvers Bouw. Je moet gewoon breed denken: overal valt wat te leren, ook al wil je later de bouw in, school is een serieuze stageplek. “Hier leer je vooral op de hygi├źne te letten’, vertelt hij. Thuis is Manuel helemaal niet met dit soort zaken bezig. Mariem wel! Allebij komen ze uit een gezin met 3 kinderen. “Ik help thuis ook altijd mee, voor mij heel gewoon. Natuurlijk let ik niet echt op de hygiene, dat doet mijn moeder. Mijn kamer is…(ze lacht een beetje verlegen) gewoon een beetje rommelig. “Die van mij ook hoor,”zegt Manuel tegen haar, “da’s toch niet zo gek?” Jos en Patricia zijn tevreden over hun jonge collega’s. Ans stuurt beide leerlingen aan als hoofd-restauratie aula.dreamteam 044

Manuel loopt al met een dienblad vol lekkers naar de personeelskamer. “Ho ho! “Ans roept hem net op tijd. “Niet nu, anders is alles al op voor de pauze begint!” Mijnheer Geurts is jarig en trakteert.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.