Het doel van dit weblog.

Het doel van dit weblog is : Werkstukken tonen. Trots zijn op dat wat je gemaakt hebt. Jezelf durven presenteren. Op een digitale wijze: Toegankelijk voor ouders, kennissen vrienden van onze Hooghuis-jeugd. Informatie verstrekken over onze werkwijze: Kunst is o.a. de inspiratiebron, de technische vaardigheden: noodzaak om creatief, beeldend te kunnen werken.Vakman/vrouw te worden.

Dit weblog wordt aangestuurd door de vakdocenten waar Uw kind les van heeft. Namen van leerlingen zullen meestal niet vermeld worden om praktische redenen: de foto’s van namen voorzien is administratief een heidense klus. De vakdocent is de rode draad in dit weblog, via hem of haar  en in gesprek met Uw kind ontdekt U het werk van Uw kind. We hopen dat U er trots op kunt zijn!

Het weblog laat de sfeer in de school van iedere dag zien. Wij proberen met de beeldende kwaliteiten die we in huis hebben een prettige sfeer, respect voor de omgeving, te realiseren. De waarde van kunst, beeldende vormgeving, tastbaar te maken.

Technische vaardigheden, inzicht, kunnen samenwerken, verantwoordelijkheidsgevoel, besef van cultureel erfgoed en creativiteit vormen de basis van ons beeldend onderwijs.   De basis voor een latere beroepskeuze.

Beeldende vakken laten op creatieve wijze zien wie je bent, de beroeps afdelingen laten zien wat je nu al kunt.

Voor lokatie Zuid:

contentbeheerder: Wesley v. Bergen

redactie: Ardy Proot.